Jeste bych mozna mohl zkusit vic ojezdit nove pneu ktere ma najeto tak 40km - diky za radu Veeta pokud se to nezmeni necham auto nastavit na serii a dal budu laborovat
zbiehavosť nema zmysel davať pri seriovom vykone inu ako 0 ako dopredu tak aj dozadu. každopádne v tom problém nebude. pozri sa skorej na pneumatiky ako sa ti derú. za istých podmienok bude fungovať lepšie menší odklon napr 1.5°ako 2° v predu, ja sa dal 1.5°dopredu kvoli slalomom kde pri rýchlych zmenách nedokáže pneumatika využiť ten extra 0.5°. povedal by som, že to je práve tvoj prípad, neviem teda aké maš pneu nepísal si. ak nemáš UHP alebo semislick pneumatiky je ti taký odklon naprd. auto bude len nedotáčavé kedže nedokáže sa tak "zapreť aby preklopilo pneumatiku o toho 1.5°a tým získala pneu. celú stičnú plochu. takže pozor viac odklonu sa v žiadnom pripade nerovná viac gripu... edit: už vidim že maš adrenaliny, tie by asi s takýmto odklonom mať problém nemali. Inak čo sa tlakov v pneu týka riaď sa tým čo stanovuje výrobca. každý mi tu radil 1.8 baru na AD08R a skúsil som výrobcom odporúčaných 2.2 a je to uplne iný level...